www.lumanaricustil.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 10 de zile de la livrarea acestora. www.lumanaricustil.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.lumanaricustil.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta telefonic sau prin e-mail.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www.lumanaricustil.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 de zile din momentul in care l-ati primit.

Transferul banilor de pe produsele returnate se face in termen de 30 de zile de la intoarcerea coletului la Lumanari Parfumate Cu Stil.

Meniu

Setari

Distribuie

Codul QR