Produsele sunt pe stoc? Care este termenul de livrare?

Produsele prezentate pe site sunt in stoc, iar livrarea se face intre 1 si 4 zile, in functie de ora si ziua la care se primeste comanda. Un reprezentant al nostru va va contacta in scurt timp de la plasarea comenzii pentru a va confirma data livrarii. Pentru detalii legate de disponibilitatea stocului sau livrari urgente, ne puteti contacta direct.

Din ce materiale sunt confectionate produsele?

Lumanarile noastre sunt fabricate 100% din ceara pe baza de ulei de palmier natural. Acest ulei este obtinut prin zdrobirea partii carnoase care inconjoara samburele (un ciorchine de palmier poate avea intre1000 si 3000 de fructe ce sunt formate din samburi si o parte carnoasa). Lumanarile din ceara pe baza de ulei de palmier, sunt concepute pentru a arde complet și curat. Caracterul natural al uleiului de palmier ce este ca baza pentru ceara, da lumanarilor noastre un aspect unic, frumos și cristalizat de care te vei indragosti!

Lumanarile noastre au ardere lunga si de inalta calitate. In plus, ceara de palmier retine și disipa aromele mai bine, iar parfumul ramane puternic pe toata durata arderii lumanarii. Rezista la topire în lunile calde de vara, deoarece ceara de palmier are o valoare mai mare al punctului de topire comparativ cu parafina sau soia. Lumanarile noastre au durata lunga de ardere

Ceara din ulei de palmier este ecologica. Fructele de palmier, utilizate pentru a face uleiul de palmier, sunt recoltate fara a deteriora copacii astfel incat acestia isi continua ciclul de viata. Ceara din ulei de palmier este complet biodegradabila și devine cunoscuta sub numele de "ceara de lumanare a viitorului". Incercati lumanarile noastre și nu va veti intoarce la alte tipuri de lumanari de ceara.

Pot comanda un produs chiar daca nu locuiesc in Timisoara?

DA. Magazinul online  livreaza oriunde in Romania, cu un tarif de curierat de plus TVA. Comenzile ce depasesc 200 lei beneficiaza de transport gratuit.Cautam sa ne diversificam serviciile si sa livram si an alte tari.

Platile online cu cardul se fac in mod securizat?

DA, folosim platforma EuPlatesc.Ro pentru plătile online cu cardul, paltforma care asigură toate cerințele de securitate necesare tranzacțiilor online prin sistemul 3D-Secure. 

Meniu

Setari

Distribuie

Codul QR