Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Wishlist

INTREBARI FRECVENTE

Produsele sunt pe stoc? Care este termenul de livrare?

Produsele prezentate pe site sunt in stoc, iar livrarea se face intre 1 si 4 zile, in functie de ora si ziua la care se primeste comanda. Un reprezentant al nostru va va contacta in scurt timp de la plasarea comenzii pentru a va confirma data livrarii. Pentru detalii legate de disponibilitatea stocului sau livrari urgente, ne puteti contacta direct.

Din ce materiale sunt confectionate produsele?

Lumânările noastre sunt fabricate 100% din toată ceara de palmier natural. Când este recoltat, nu sunt afectati palmierii, natura. Lumanari din ceara de palmier sunt concepute pentru a arde complet și curat. Caracterul natural al uleiului de palmier ce este ca baza  pentru ceara, dă lumânărilor noastre un aspect unic, frumos și cristalizat de care te vei îndrăgosti! 

Lumanari noastre au ardere lunga si de inalta calitate. În plus, ceara de palmier retine și disipa aromele mai bine, iar parfumul rămâne puternic pe toată durata arderii lumânarii. Rezistă la topire în lunile calde de vară, deoarece ceara de palmier are o valoare mai mare al punctului de topire comparativ cu parafina sau soia. Lumânările noastre au durata lunga de ardere!

Ceara de palmier este ecologică. Fructe de palmier utilizate pentru a face ceara de palmier, sunt recoltate fara a detriora copacii astfel incat acestia isi continua ciclul de viata. Ceara de palmier este complet biodegradabilă și devine cunoscut sub numele de "ceara de lumânare a viitorului". Încercați lumanarile noastre și nu va veti intoarce la alte tipuri de lumânări de ceară. 

Pot comanda un produs chiar daca nu locuiesc in Timisoara?

DA. Magazinul online  livreaza oriunde in Romania, cu un tarif de curierat de plus TVA. Comenzile ce depasesc 300 lei beneficiaza de transport gratuit.Cautam sa ne diversificam serviciile si sa livram si an alte tari.

Platile online cu cardul se fac in mod securizat?

Lucram la implementarea platii cu cardul  si DA, vom folosi Platforma MobilPay folosită pentru plătile online cu cardul asigură toate cerințele de securitate necesare tranzacțiilor online prin sistemul 3D-Secure. (vom reveni cu detalii cand serviciul va fi implementat).

Meniu

Distribuie

Codul QR

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare