Ultimele comentarii
Nici un comentariu
Cautare in blog

Secretele Lumanarilor Parfumate MIA BELLA

Publicat in2 Ani in urma
Secretele Lumanarilor Parfumate MIA BELLA
1. Ardeti lumanarea maximum 3 - 4 ore pentru utilizarea eficienta a acesteia (recomandat este ca suprafata vizibila sa devina lichida).
2. Niciodata nu lasati lumanarea sa arda nesupravegheata!
3. Fitilul pastrati-l cat mai scurt pentru a avea o ardere eficienta. Daca este prea lung, flacara generata va incalzi marginile borcanului care va deveni tot mai fierbinte.
4. Pentru o ardere mai buna, veti gasi in lumanarile noastre 2 sau chiar 3 fitile.
5. Timpul de ardere este direct influentat de conditiile din incaperea unde arde lumanarea. Acolo unde exista aer conditionat din tavan, zone cu trafic intens, performance timpului de ardere poate fi influentata. Pentru a maximiza timpul de ardere, folositi lumanarea in incaperi unde nu sunt curenti de aer de intesitate mare.
6. Daca flacara isi pierde din intensitate din cauza cantitatii mari de ulei lichefiat, atunci este recomandat sa se scoata din ulei astfel incat flacara sa isi recapete intensitatea.
7. Daca raman usoare urme de ulei de palmier cristalizat pe peretii borcanului, atunci acesta este un semn bun - lumanarea nu arde cu intensitate mare.
8. Fitilul din bumbac este important pentru ca aromele si uleiul de palmier, sunt absorbite de catre acesta si eliberate in aer.
9. Lumanarile MIA BELLA ard generand o cantitate minima de funingine datorita fitilului de bumbac si uleiurilor aromatice.
Lasa un comentariu
Raspunde

Meniu

Setari

Distribuie

Codul QR