Lumanari parfumate cu stil si aromaterapia

Publicat in2 Ani in urma
Lumanari parfumate cu stil si aromaterapia

Lumanarile aromaterapie pot fi realizate acasa sau pot fi achizitionate din magazine tip bricolaje sau de pe internet tocmai pentru ca vin in forme diferite, marimi si culori ideale pentru a impodobi frumoasele festivaluri de arta sau ocazii speciale.

Lumanarile aromaterapie pot fi realizate acasa sau pot fi achizitionate din magazine tip bricolaje sau de pe internet tocmai pentru ca vin in forme diferite, marimi si culori ideale pentru a impodobi frumoasele festivaluri de arta sau ocazii speciale. Si nu doar lumina calda pot raspandi aceste produse, atat de frumos create si desenate, ci si parfum in aer, tocmai pentru ca au o calitate aparte. Mirosul pe care il emana aceste lumanari este unul deosebit, special pentru fiecare categorie si gama, in realizarea lumanarilor parfumate utilizandu-se peste 150 de tipuri de uleiuri esentiale. Dupa cum sugereaza si numele, aromaterapia imbina mirosuri unice, naturale cu anumite stari interioare ale intregului corpul uman. Aceasta terapie este utilizata in cazul persoanelor suprasolicitate, obosite sau care se afla in recuperari medicale.

Si cu toate acestea, aromaterapia oferita de lumanarile parfumate are o serie de beneficii fizice si psihologice, ce nu pot fi combatute cu alte tratamente. Aroma emisa de lumanarile parfumate, precum si relaxarea oferita in timpul serilor de aceste produse caracterizeaza linistea interioara a unei persoane. Lumanarile parfumate vin de la termenul de "aromoterapie" care a fost folosit prima data in 1928 de catre René-Maurice Cattefossé. Aceste lumanari uimitoare ofera un beneficiu olfactiv a lumanarilor traditionale parfumate, concepute pentru parfum rezultat din arderea de ceara, parafina, si alte substante chimice.

Cine foloseste lumanari de aromaterapie? Deoarece cele mai multe lumanari sunt utilizate din motive terapeutice ele sunt populare in sanatatea holistica si medicina - populara la terapeuti de masaj si folosite de iubitorii de lumanari deopotriva. Aici sunt unele dintre intrebarile pe care sa le puneti inainte de a va cumpara o lumanare parfumata de aromaterapie: Exista mai multe tipuri de baza de ceara pentru aromoterapia cu lumanari parfumate. In mod ideal, vrem cele mai curate arderi, ceara mai naturala si arome pentru beneficii optime ale lumanarii.

O adevarata lumanare parfumata de aromoterapie trebuie sa aiba o ceara pe baza de soia pentru a mentine in mirosul adaugat in ceara si fitilul lumanarii. O ceara pe baza de soia nu va avea adaos de parfum artificial sau ardere care interfereaza cu beneficiile aromoterapiei din lumanare. Cu toate acestea, lumanarile pure pe baza de soia pot fi, uneori, de densitate foarte scazuta si textura moale, facandu-le usor de manipulat. Amestecarea lumanarii din soia cu ceara asigura ca vor ramane puternice pentru mai mult timp. Ceara amestecata va arde, de asemenea, mai mult si proiecteaza mirosuri mai mult.

Parafina ar trebui sa fie evitata in totalitate, parafina interfereaza cu parfumul aromoterapiei si prin urmare, nu va da beneficiile aromoterapiei. De asemenea, lumanarile sunt un bun remediu pentru a atenua problemele psihologice ce tin de anxietate, depresie si tensiune, fiind un mijloc ideal de imbratisare a calmului dupa o saptamana dificila la locul de munca, dupa cum dezvaluie un studiu realizat de catre medicii psihoterapeuti din America. Aroma emisa de lumanarile parfumate, precum si relaxarea oferita in timpul serilor de aceste produse caracterizeaza linistea interioara a unei persoane.Cu ajutorul lumanarilor aromaterapie se creeaza un cerc al relaxarii, al linistii depline si calmului, fiind cea mai buna alternativa in domeniul medicinal, al acelor pacienti care se confrunta cu probleme de sanatate ale sistemului nervos. Aproape toate uleiurile esentiale utilizate in confectionarea lumanarilor parfumate sunt caracterizate prin proprietati unice, printre care antiseptice, anti-inflamatorii, de alinare a durerii, de alinare a depresiei si de conferire a unei stari de relaxare pentru cei care sufera de insomnii.

Lasa un comentariu
Raspunde

Meniu

Setari

Distribuie

Codul QR