DE CE SA FACI CUMPARATURI LA NOI

Publicat in1 Luna in urma
DE CE SA FACI CUMPARATURI LA NOI
Cumperi de pe www.lumanaricustil.ro si ai de castigat!
3% CASHBACK

La fiecare comanda plasata pe site, indiferent de continutul cosului de cumparaturi, 3% din valoarea achizitionata se intoarce in contul tau si poti folosi suma respectiva la urmatoarele achizitii. Pana acum, am trimis in conturile celor care au cumparat peste 2000 RON!

REDUCERI PERMANENTE!

In momentul in care suma tuturor cumparaturilor tale depasesc 500 RON, din acel moment vei avea reducere constanta de 5%!
Felicitari, esti CLIENT SILVER!
In momentul in care suma tuturor cumparaturilor tale depasesc 700 RON, din acel moment vei avea reducere constanta de 7%!
Felicitari, esti CLIENT GOLD!In momentul in care suma tuturor cumparaturilor tale depasesc 1000 RON, din acel moment vei avea reducere constanta de 10%!
Felicitari, esti CLIENT PLATINUM!TOMBOLE

In prima zi a fiecarei luni calendaristice, organizam 2 tombole care au ca premiu cate 1 lumanare parfumata Mia Bella's. Pentru a deveni eligibil pentru una sau ambele tombole, iata ce trebuie sa faci:
1. Fa-ti cont in intervalul lunii precedente extragerii, esti calificat la prima extragere!
2. Plaseaza o comanda in intervalul lunii precedente extragerii, esti calificat la a doua extragere!

*nu uita sa activezi optiunea de primire newsletter in ambele situatii de mai sus


RECOMPENSAM RECOMANDARILE

Daca recomanzi siteul prietenilor, rudelor, cunostintelor, primesti 30 RON in contul tau de cumparaturi pe care ii poti folosi pentru cumparaturile ulterioare. Si nu doar atat, cel pe care il recomanzi, va primi si el 30 RON in contul de cumparaturi.
Trebuie doar ca persoana recomandata sa isi deschida cont pe siteul nostru, iar tu sa ne anunti pe cine ai recomandat.


CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN!

Inainte de finaliza cumparaturile, in dreapta ecranului de cumparaturi, vor aparea mai multe coduri de reducere, care sunt valabile pentru depasirea anumitor sume achizitionate. Foloseste codul care corespunde valorii dorite spre achizitionare de catre tine!OFERTE DEDICATE

Ai activa optiunea de newsletter, vei primi noutati si oferte pe mail. Putem veni si mai aproape de tine cu informatii pe WhatsApp.

Te asteptam alaturi de noi!
Lasa un comentariu
Raspunde

Meniu

Setari

Distribuie

Codul QR