Vin Sarbatorile!

Publicat in1 An in urma
Vin Sarbatorile!

Vin Sarbatorile de Iarna si periaoda cadourilor primite si oferite!

Apare stresul si goana cadourilor. Noi va putem lipsi de acest stres si va putem ajuta cu un cadou unic si deosebit! un cadou ALTFEL!

Lumanarile parfumate MIA BELLA! Pot fi gasite pe siteul www.lumanaricustil.ro, iar in sectiunea DESPRE LUMANARILE NOASTRE, puteti afla toate detaliile acestor lumanari 100% naturale (https://lumanaricustil.ro/content/9-catalog).

Dar ce fac lumanarile parfumate? Lumanarile parfumate nu imprastie doar o aroma atragatoare, ci schimba si aspectul locuintei, conferind un look elegant, sofisticat si relaxant.

In plus, sunt accesoriul perfect pentru o baie relaxanta cu spuma, atunci cand vrei sa-ti imaginezi ca te afli intr-un spa. Mia Bella ofera gama SPA, special realizata pentru o astfel de atmosfera relaxanta.

Si totusi, ce au atat de special lumanarile parfumate si de ce ne dorim sa le avem mereu in casa? Parfumul placut sau atmosfera relaxanta pe care o creeaza sunt doar cateva dintre ele. Iata, potrivit EliteDaily, de ce ne plac atat de mult lumanarile parfumate:

Creeaza o atmosfera confortabila

Lumanarile parfumate sunt cat se poate de relaxante. Pe langa parfumul lor, care reimprospateaza aerul din camera, ele emana o lumina calda, blanda, care te ajuta sa te relaxezi si te imbie la somn. Indiferent de coltul in care urmeaza sa pui lumanarea, ea va reusi, cu flacara ei mica, sa creeze o lumina difuza, relaxanta, in intreaga incapere.

Contribuie la schimbarea decorului

Indiferent daca vorbim despre o baie ferbinte cu spuma, despre crearea unei lumini romantice, potrivita pentru intalnirea cu iubitul, sau pur si simplu despre iluminarea subtila a camerei in care practici yoga, o lumanare parfumata iti ofera instant o schimbare de decor. Atmosfera dintr-o incapere este extrem de importanta pentru noi, femeile, si stim deja, din instinct, de ce avem nevoie pentru a ne simti bine.

Poti aprinde lumanari parfumate atunci cand te uiti la filme, cand gatesti, cand faci o baie relaxanta sau cand iei cina cu iubitul. Acestea vor contribui, cu siguranta, la reducerea tensiunii atunci cand este cazul.

Reinvie amintiri frumoase

Un alt lucru pe care il pot face lumanarile parfumate, precum si parfumul in general, este reinvierea amintirilor. Exista anumite arome care ne amintesc fie de casa, fie de vacanta sau de persoane dragi. Aceste amintiri devin mult mai puternice atunci cand simtim un parfum cunoscut.

Mai mult decat atat, parfumul lumanarilor poate ajuta de asemenea la stimularea imaginatiei. De exemplu, atunci cand simt aroma lemnului de santal, eu ma duc imediat cu gandul la o vacanta perfecta, ma imaginez pe malul marii, cu o cafea buna alaturi.

IMPORTANT: Nu lasati niciodata o lumanare aprinsa nesupravegheata! Stingeti lumanarea atunci cand parasiti locuinta sau mergeti la culcare.

Lasa un comentariu
Raspunde

Meniu

Setari

Distribuie

Codul QR