Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Wishlist
Ultimele comentarii
Nici un comentariu
Cautare in blog

Serile...

Publicat in1 An in urma
Serile...

Serile sunt momentele noastre in care, dupa ore stresante petrecute in stresul cotidian, ar fi de preferat sa ne relaxam cateva momente, sa ne gandim la ce am facut in cursul zilei, la ce suntem, la ce devenim, la ce vrem sa fim, la ce vrem sa facem. 

Serile sunt momentele noastre in care, dupa ore stresante petrecute in stresul cotidian, ar fi de preferat sa ne relaxam cateva momente, sa ne gandim la ce am facut in cursul zilei, la ce suntem, la ce devenim, la ce vrem sa fim, la ce vrem sa facem. Cele cateva momente pot fi petrecute cu noi insine, cu partenerul sau cu oricine altcineva care ne poate intelege, sustine, ajuta. Cuvinte sau tacere pot petcetlui aceste clipe. Zambete, priviri, sentimentul de siguranta alaturi de cineva...ne dau incredere ca nu suntem singuri si ca vom reusi. 

Martor tacut al acestor clipe, lumina lumanarii parfumate, aroma degajata de arderea flacarii, asigura o atmosfera placuta, idilica, intima.

Completati acest moment cu un pahar de vin, un foc in semineu, lumina difuza pe fundal. Traiti si savurati aceste momente! Timpul trece si incet se stinge, dispare, asemeni flacarii de la lumanare... 

Nu cautati scuze, sa nu o faceti! Cautati motive si cai de a o face! Exista moduri si cai, oriunde ati fi!

Pentru cei care sunteti singuri...un pahar...o lumanare parfumata...un pahar...o carte...un pahar...

Lasa un comentariu
Raspunde

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare