FAITH IN NATURE - Cosmetice si Produse BIO

Brand-ul FAITH IN NATURE s-a nascut in Edinburgh si sustine ca lucrand cu natura, mai degraba decat impotriva ei, ne putem trata.
Povestea a inceput pentru Rivka Rose, in timp ce se afla in New York, un oras in care schimbarea anotimpurilor nu poat etrece neobservata si unde viata este la fel de vibranta ca si orasul. A fost o inspiratie profana. De aceea, continuam sa facem ceea ce facem. Pentru ca intotdeauna mai exista ceva ce putem invatasi pentru ca nu suntem singurii care credem asta. Si tu esti, si impreuna, putem sa ne straduim sa traim mai bine.
Plantele folosite in produsele FAITH IN NATURE, au un miros minunat, dar nu acesta este principalul motiv pentru care le folosim. Credem in calitatile lor vindecatoare si cateva dintre cele mai folosite sunt: aloe cera, galbenele, cocos, musetel, ulei de jojoba, lavanda, unt de shea, tea tree...etc

Produsele FAITH IN NATURE nu sunt testate pe animale, nu au ingrediente de origine animala, sunt vegetariene, iar cele mai multe sunt potrivite si pentru vegani. Produsele nu contin ingrediente modificate genetic si nu au culorisau parfumuri sintetice.
Filtrare dupa

Meniu

Setari

Distribuie

Codul QR