GENTLEMEN'S TONIC - Produse de ingrijire barbati

GENTLEMEN'S TONIC este un brand destinat barbatilor, international si premiat, si un concept SPA cu sediul la Londra. Cu locatii globale in unele dintre cele mai luxuriante hoteluri din lume, mall-uri de lux si centre comerciale selecte, compania isi desfasoara activitatea de 14 ani.
GENTLEMEN'S TONIC detine unele dintre cele mai apreciate game de produse retail si profesionale, realizate dupa cele mai inalte standarde in Marea Britanie si vandute in peste 60 de tari si de catre unele dintre cele mai apreciate SPA-uri, departamente cosmetice profesionale si magazine de specialitate.
Pe langa faptul ca este o gama 100% naturala, compania are si primele linii de cosmetice din lume dedicate exclusiv barbatilor ce au la baza cel mai avansat sistem stiintific anti-imbatranire, dezvoltat in totalitate in raport cu nevoile reale ale pielii speciale a barbatilor.
Gama de produse tonice GENTLEMEN'S BABASSU & BERGAMOT este complet lipsita de ingrediente sintetice, aditivi chimici nocivi, parabeni si contine numai ingrediente naturale, derivate din plante si se numara printre cele mai complexe game de retail de lux pentru barbati de pe piata.
Filtrare dupa

Meniu

Setari

Distribuie

Codul QR